О компании Каталог Направление деятельности Новости Статьи Акции Прайс-лист Документация Партнеры Контакты

Професійні шампуні — за розумними цінами

Чи можна заощадити на витратних матеріалах в салоні краси? Розв’язання задачі не таке вже й просте, як може здатися. Не можна просто купити дешевши засоби. Вони мають працювати як слід. Інакше ваші клієнти перебіжать до інших майстрів. То що робити? Обирати справді якісні продукти у спеціалізованих магазинах. Якщо потрібен професійний шампунь — інтернет-магазин RichHills пропонує велику лінійку від українських та європейських виробників: https://richhills.com.ua/shampuni

Доступна ціна зумовлена декількома факторами:

  • Технологічно сучасне виробництво дозволяє заощаджувати кошти на енергоносіях та інших супутніх речах.
  • Великі обсяги виробництва означають, що сировина закуповується великими партіями напряму у виробників. Це гарний шлях до зниження собівартості.
  • Інтернет-магазин замовляє професійні шампуні напряму і великими партіями. Це дозволяє отримувати найвигідніший прайс на опт.
  • Якщо ви долучитесь до партнерської програми, то зможете купити професійні шампуні за оптовими цінами у будь-якій потрібній кількості. Це чудовий лайфхак, спробуйте!

Переходьте на сайт інтернет-магазину, аби ознайомитися з асортиментом та цінами. Продавці за потреби нададуть додаткову інформацію про продукти.

Доставка замовлень на професійні шампуні — всією Україною

Все відбувається швидко, тому що каталожний асортимент вже знаходиться на власному складі магазина. Посилання відправляються поштовими компаніями впродовж 1-2 робочих днів. В наявності разом з професійними шампунями є багато інших продуктів.