О компании Каталог Направление деятельности Новости Статьи Акции Прайс-лист Документация Партнеры Контакты

Як влаштовані безшумні вентилятори для витяжки

Гучні невпорядковані звуки сильно дратують і заважають. Тому для дому, офісу фахівці радять купити безшумні вентилятори для витяжки. Інтернет-магазин EcoClimate запропонує вам гарний асортимент обладнання оригінального походження.

Безшумні вентилятори для витяжки зазвичай мають спеціальну конструкцію, що дозволяє їм працювати майже непомітно:

  • Лопатки вентилятора можуть мати особливу форму або бути спроєктованими таким чином, щоб мінімізувати удари повітряних мас під час обертання. Це з рештою зменшує шум.
  • Деякі безшумні вентилятори для витяжки можуть мати вбудовані або додатково встановлені акустичні матеріали, які поглинають звук і зменшують його розповсюдження за межами корпуса приладу.
  • Замість традиційних кульковальниць безшумний вентилятор для витяжки може мати магнітні підшипники, які працюють неймовірно тихо.
  • Корпус вентилятора може бути спеціально ізольований, щоб зменшити передачу звуку через матеріал назовні.
  • Деякі моделі безшумних вентиляторів для витяжки можуть регулювати швидкість обертання залежно від потреби, що дозволяє їм працювати на найменшому рівні шуму, коли це можливо.

Ці методи можуть застосовуватися окремо або в комбінації для створення максимально безшумної установки. Аби підібрати та замовити безшумний вентилятор для витяжки з потрібними технічними параметрами, переходьте за посиланням до магазину. Консультанти залюбки нададуть потрібну інформацію та допоможуть кваліфікованою порадою, що спирається на розуміння роботи вентиляційних систем та великий досвід.